Always Listening Always Understanding »

Thursday, October 9, 2008

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Masih raya lg kan? Akk nk mintak maaflah kt (deq non)2 sume yer sbb tak smpt nk mintak maaf sebelum raya aritu.. Bznyer akk masyaaalllaaahhh!! Hmm.. Dpt curik2 update ni pun kira okeh dah nih..


Mintak maaf ni ditujukan pada semua.. Almaklumla blog ni tmpt meluah rasa suka, duka, tak puas hati, besar hati & segala feeling yg best & tak bestlah.. Kdg2 apa yg kita citekan tu, mgkn sama ngn pengalaman org lain (leh la seronok sama2), takpun bab tak puas hati kita mungkin terkena lak batang hidung sesapa yg baca tu kan.. Akk & suami (bro niezearm) mintak maaf byk2 yer deq!! Akk sekadar meluah pendapat & rasa..


Jadi di ksmpatan ini juga, dijemput adik2 sume dtg beraya ke rumah akk di Seremban yer.. Sesapa yg nk private number akk tu, leh email kt akk, nnt kita tukar2 nombor ya..



p/s wat laki akk: Lawa aa kad nih.. Tingat zaman2 dolu.. Share eh? Sharing is caring shayg.. Nyiehnyiehnyieh..

6 penyampuk:

along said...

salam singgah dan selamat hari raya....

:: AYU AYUMiE :: said...

selamat hari raya & maaf zahir batin jugak nyah... amboi! jauhnya mak nk gi umah u kat soromban sano...apo kato kiter berjumper je di umah adik kak jah (si shija) hahahaha!

NieZearm said...

aritu ckp nk edit la, nk letak gmbr lain la, tulisan lain la... :p

Anonymous said...

selamat hari raya & maaf zahir batin kakak manissss,hubby n family.santik tol pic kat kad raye uolls,sejuk mate mak memandang nyah!

-shija-

missgigikumancung said...

kad raya tu memang tak menahan...hehe.. bila plak nak menziarah pusat korok plak nih?

Izzu Izzuri said...

along-> Slamat bkenalan yer. Sggh2la slalu..

ayu-> Bila si kenit tu nk wat open house? Klau kne time nye, akk okeh sajork..'Brg2' korang pun da lama akk simpan..Huhuu..X smpt pkai raya..Lariikk!!

niezearm-> ye aa..ye aa..pinjam pun xley..x smpt aa nk edit..huhuu..

shija-> tu zmn2 kegemilangan mak nyah..huhuu..skrg ni mak cantek sket jer dr kak bed..wakakaka..lariikkk!!!

miss gigi-> kau ni kan osahla tak menyompek2..selosai an laa ghayo dulu kok iyo pun..