Always Listening Always Understanding »

Friday, January 16, 2009

Hallu...Salam Maal Hijrah & HAPPY NEW YEAR

Salam gengz..I'm back..
Setelah sekian lama menyepikan diri kerana fatigue,muntah2 & morning sickness yg horror..Anyway, still lom terlambat nk wish 'HAPPY NEW YEAR' to all of u kan? May all of u be blessed, blessed,blessed by Allah..

Memula akk ingat nk cite permulaan thn baru yg sedih tp malas nk share ngn korang kt sini coz I prefer sharing all the good stuff rather than the opposite ones.. But whatever it is, syukur Alhamdulillah it's going to be over soon.. Insyaallah..

Walaupun mcm2 hal suka & duka yg melanda dari tahun lps sampai awal tahun nih, apapun akk bersyukur sgt2 sbb akk achieve Star Club 2008 ke Gold Coast,Australia.. Tp yg sodih eh, mmgla betul akk achieve trip tu, altetapinyer lg memandangkan tarikh peginyer penghujung April & perut akk da masuk 8 bln dah temtuh.. Maka, terpaksalah akk melupakan aje Gold Coast wat masa sekarang nih.. Namun begitu yg bestnyer, sapa yg tak dpt pegi atas sebab musabab medical, leh dapat refund dlm RM4K.. Wuihh!! Duit gak tuuhhhh!!! Nyeh..Nyeh..Nyeh..

So, ni event terkini yg berlaku dlm hidup akk thn nih..Pru Wealth Planner Conference..Event ni kt Genting..Walaupun tak sebest thn2 lps tp acara penutup bestla sket sbb de konsert Jaclyn Victor & Dayang Nurfaizah..De lg sorang penyanyi cina tp mintak maapla yer akk tak hengat nama dia..(Tp glamerla agaknye sbb minah2 cino ni menjerit2 bila dia nyanyi..tak paham aku!)
Akk ingatkn bila tak bawak keta sampai puncak Genting (sbb laki akk decide bawak keta sampai Skyway cable car jer,takut nnt akk muntah2 bila turun naik keta), takdela muntah2 bila turun..Hmm..Selamat jer sampai Gombak terus muntah belillah..Huhuuu..

Tp apapun Alhamdulillah laa muntah2 da tak sekerap dulu..Skrgni muntah time pg jer pastuh da ok & tak selembik dulu..Anyway, skrg akk da nak masuk 4 bln setengah & once in a while terasa baby grk (perut rasa berdenyut dua kali)..Korang doakan semuanyer slamat yer..
Bg yg merindui akk, (wah!! artisnyer aku..huahuahua!!) ni antara gambar2 terkini akk masa kt Genting aritu..



Sempat lg mencapap sebelah Dayang Nurfaizah k..



Seksi sioot minah nih..







Arena of Stars



Ngn Wanie (cover sket perot tuh..)



Masa briefing Star Club.. Walaupun tak dapat pegi.. Huhuu



Mari mengorok!!



Kitaorg menyibuk je kat sini..Tak main pun bowling nyer..














6 penyampuk:

KecIk said...

Izzuuuu.... Wahahhaa... Apa kabar mu di sana.. heheh.. makin comey ler.. lama tak jumperr..

cokolat said...

haaa... lama ko menyepi! jaga diri baik2 ok.. ;))

Tijah Lawa said...

congrates jek! etlas starklab juer. takpe...taun dpn try lagi. takpat g golkos kite g PD... mandi kat kolam aritu tu...suammmm jer kan???

marinahunny said...

take care baby dan mummy ok...kasi baby sihat2 skit..

Cakap Kosong said...

ko capaplah gambar perut ko dedekat...aku nak tgk, windu ngan ko !lama tak hupdet ko kan!

afiq said...

kak... aku harus ngaku.. aku rase nk tecirit ble nmpaka akk dtg opis... dan rse nk diarea ble tau boss aku sedare akk... dan mkin trok ble abg nah pggil akk MAKLANG......tidakkkkk malu nye akuuuuu